Dit hebben we gevonden voor 'Een aanbieding herzien'

Je kunt bepaalde details in je actieve aanbieding herzien, afhankelijk van de verkoopvorm die je gebruikt, de resterende duur voordat de aanbieding afloopt en de vraag of je biedingen of aankopen hebt ontvangen. Er zijn geen kosten verbonden aan het herzien van een aanbieding, tenzij je een speciale functie toevoegt of je vraagprijs verhoogt.

Voor de meeste aanbiedingen kun je op elk moment de titel wijzigen, foto's toevoegen of wijzigen en optionele extra aanbiedingsopties toevoegen. Voor aanbiedingen met een vaste prijs (Nu kopen) en veilingaanbiedingen die nog langer dan 12 uur duren en waarop niet is geboden, kun je ook de prijs verlagen.

Je kunt de duur of de verkoopvorm van de aanbieding meestal niet wijzigen. Je kunt een aanbieding met een vaste prijs bijvoorbeeld niet wijzigen in een veilingaanbieding.

Als je een aanbieding wilt herzien, ga je naar Mijn eBay > Actief (verkopen). Zoek de aanbieding die je wilt herzien, en selecteer in het keuzemenu Meer acties de optie Herzien. Breng je wijzigingen in de aanbieding aan en selecteer Herzien


Meer weten:

Vond u deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor uw feedback! Klik voor meer hulp op Contact opnemen.