Dit hebben we gevonden voor 'Uw bankrekeninggegevens bijwerken voor uitbetalingen'

Uw bankrekeninggegevens bijwerken voor uitbetalingen

Als eBay-verkoper ontvangt u uitbetalingen op uw gekoppelde bankrekening. Als uw bankrekeninggegevens niet up-to-date zijn of als u uitbetalingen op een andere rekening wilt ontvangen, moet u uw bankrekeninggegevens bijwerken op het tabblad Betalingen in de Verkopershub of vanuit Betalingen in Mijn eBay.

Belangrijk
De informatie op deze pagina geldt alleen voor klanten die in de Europese Unie wonen. Klanten buiten de Europese Unie kunnen het artikel over inschrijven als verkoper lezen (dit artikel is alleen beschikbaar in het Engels).

Op het tabblad Betalingen in de Verkopershub of in Betalingen in Mijn eBay ziet u welke bankrekening momenteel is ingesteld om uw uitbetalingen te ontvangen. U kunt daar zo nodig ook uw gegevens bijwerken.

Uw bankrekening voor uitbetalingen bijwerken:

  1. Ga in de Verkopershub of Mijn eBay naar Betalingen.
  2. Selecteer Bewerken naast de uitbetalingsmethode die u wilt bijwerken.
  3. Selecteer Toevoegen en volg de stappen om uw nieuwe uitbetalingsmethode toe te voegen.

Het duurt meestal twee werkdagen voordat we uw wijzigingen hebben bevestigd en uitbetalingen overmaken naar uw nieuwe bankrekening.

Tip
Uw gekoppelde bankrekening moet een bankrekening, een lopende rekening of een zakelijke rekening zijn. Het mag geen spaarrekening zijn.

We moeten uw gegevens verifiëren wanneer u relevante gegevens in uw account bijwerkt. U kunt uw bankrekening bevestigen door in te loggen bij uw bank en een bankafschrift te uploaden of micro-stortingen te gebruiken. Lees meer over micro-stortingen en het bevestigen van uw bankgegevens in het artikel Inschrijven als verkoper.

Overschakelen op een zakelijke account

Als u een zakelijke bankrekening wilt gebruiken om op eBay te verkopen, moet u u inschrijven met een zakelijk account. Als u als particulier bent ingeschreven, stapt u als volgt over op een zakelijk account:

  1. Ga naar Mijn eBay en selecteer Account.
  2. Selecteer Persoonlijke gegevens en vervolgens Gegevens bewerken.
  3. Selecteer Wijzig accounttype naar zakelijk.
  4. Kies het bedrijfstype, vul uw gegevens in en selecteer Doorgaan.
  5. Controleer of alle gegevens kloppen en selecteer Bevestigen.

Nadat u bent overgestapt op een zakelijk account, moet u mogelijk aanvullende verificatiegegevens verstrekken. Als we gegevens moeten verifiëren, laten we u via e-mail en een banner in de Verkopershub weten wat u nu moet doen.

Tip
Zodra u uw gegevens hebt bijgewerkt, verifiëren we uw bankrekening. Dit kan maximaal twee werkdagen duren. Zodra we uw account hebben geverifieerd, sturen we u via e-mail een bevestiging. Vanaf dat moment ontvangt u uitbetalingen op uw nieuwe bankrekening.

Vond u deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor uw feedback! Klik voor meer hulp op Contact opnemen.