Dit hebben we gevonden voor 'Betaald worden op eBay'

Betaald worden op eBay

Het is eenvoudig om betaald te worden voor items die je hebt verkocht op eBay. Je kopers kunnen voortaan betalen met nog makkelijkere betalingsmethoden en je ontvangt het geld op je bankrekening.

Als je een nieuwe verkoper bent op eBay, kun je je via de onderstaande link registreren. Voor meer informatie kun je ook onze pagina Inschrijven als verkoper bekijken.

Inschrijven als verkoper

Zodra je als verkoper op eBay bent geregistreerd, kun je beginnen met verkopen. We vragen je om aanvullende informatie om de verificatie te voltooien en zo te voldoen aan de toepasselijke wetgeving. Het verifiëren van je gegevens helpt ook om vertragingen van je uitbetalingen te voorkomen.

Handige artikelen: 

Maak een goed begin door onze gidsen te lezen over hoe je een verkoopaccount opzet en uitbetaald krijgt op eBay.

Registreer voor de Betaaldiensten van eBay

Als je een actieve verkoper bent op eBay, maar je nog niet hebt geregistreerd voor Betaaldiensten van eBay, dan zul je een e-mail ontvangen om je voor een bepaalde datum te registreren. 

Als je deze uitnodiging hebt ontvangen, maar je jezelf nog niet hebt geregistreerd, registreer je dan via de link in de e-mail. 

Als je je niet registreert tegen de datum die in de e-mail aangegeven staat, dan kan eBay je mogelijkheid om aanbiedingen te plaatsen beperken, waaronder maar niet beperkt tot: het beperken van het plaatsen van nieuwe aanbiedingen of het wijzigen van bestaande aanbiedingen, en het beëindigen van aanbiedingen.

Na de registratie

Nadat je bent geregistreerd, activeren we je account voor Betaaldiensten van eBay. Dit kan tussen enkele dagen en enkele weken duren. 

Binnen 24 uur na registratie worden je bestaande eBay-aanbiedingen op ondersteunde sites automatisch ingesteld voor betalingsbeheer door eBay en hoef je geen wijzigingen aan te brengen.

Als je hulpprogramma's van derden gebruikt om je aanbiedingen, voorraad, financiën of terugbetalingen te beheren, verandert er niets aan de manier waarop je die hulpprogramma's gebruikt wanneer je bent geactiveerd

 

Vond je deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor je feedback! Klik voor meer hulp op Contact opnemen.