Dit hebben we gevonden voor 'Betaald worden op eBay'

Betaald worden op eBay

Het is eenvoudig om betaald te worden voor items die je hebt verkocht op eBay. Je kopers kunnen voortaan betalen met nog makkelijkere betalingsmethoden en je ontvangt het geld op je bankrekening.

Als je een nieuwe verkoper bent op eBay, kun je je via de onderstaande link registreren door een aanbieding te maken. Voor meer informatie kun je ook onze pagina Inschrijven als verkoper bekijken.

Een aanbieding maken

Zodra je als verkoper op eBay bent geregistreerd, kun je beginnen met verkopen. We vragen je om aanvullende informatie om de verificatie te voltooien en zo te voldoen aan de toepasselijke wetgeving. Het verifiëren van je gegevens helpt ook om vertragingen van je uitbetalingen te voorkomen.

Handige artikelen: 

Maak een goed begin door onze gidsen te lezen over hoe je een verkoopaccount opzet en uitbetaald krijgt op eBay.

Registreer voor de Betaaldiensten van eBay

Als je op eBay wilt verkopen, moet je zijn aangemeld voor de Betaaldiensten van eBay. Als je je nog niet hebt aangemeld, word je door de aanmeldingsprocedure geleid wanneer je de volgende keer een aanbieding maakt. Je kunt je ook aanmelden voor eBay om je betalingen te beheren door je accountinstellingen bij te werken. 

Als je je eenmaal hebt aangemeld, kun je objecten op eBay verkopen. Na je aanmelding wordt je aanbieding geplaatst. Via de map Onverkocht kun je objecten opnieuw aanbieden.

Totdat je de aanmelding hebt voltooid, kan eBay je mogelijkheden om aanbiedingen te plaatsen beperken, waaronder, zonder beperking, het beperken van nieuwe aanbiedingen, het beperken van wijzigingen in bestaande aanbiedingen of het beëindigen van aanbiedingen. 

Als je hulpprogramma's van derden gebruikt om je aanbiedingen, voorraad, financiën of terugbetalingen te beheren, verandert er niets aan de manier waarop je die hulpprogramma's gebruikt.

 

Vond u deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor uw feedback! Klik voor meer hulp op Contact opnemen.