Dit hebben we gevonden voor 'Aanbieding is van eBay verwijderd/overtredingen van regels voor het aanbieden van objecten'

We willen ervoor zorgen dat onze handelsplaats veilig en betrouwbaar is. Daarom vragen we je om je aan bepaalde beleidsregels te houden wanneer je objecten aanbiedt op onze site. Bepaalde objecten mogen helemaal niet worden aangeboden. We verwijderen aanbiedingen waarmee ons beleid wordt overtreden en we kunnen de account van een verkoper beperken of schorsen.

Als we een aanbieding verwijderen, of de account van een verkoper beperken of schorsen, informeren we de verkoper via Berichten.

Laat het ons weten als je aanbiedingen ziet die een overtreding inhouden. Selecteer de link Object melden in de beschrijving of meld het object door het te selecteren in een lijst met je onlangs bekeken objecten. 

We nemen deze meldingen serieus en bekijken de aanbieding goed alvorens eventueel actie te ondernemen. Ter bescherming van de privacy van onze leden kunnen we je niet informeren over maatregelen die we mogelijk jegens een ander lid nemen.

Meer weten:

Vond u deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor uw feedback! Klik voor meer hulp op Contact opnemen.