Dit hebben we gevonden voor 'Hoe je kunt bieden of kopen'

Als je een object op eBay wilt kopen, kun je het Nu kopen tegen een vaste prijs, een Beste voorstel doen of een bod plaatsen op een veiling.

Nu kopen

Bij sommige aanbiedingen kun je Nu kopen selecteren om een object direct te kopen tegen een vaste prijs. Bij veilingen en in de meeste rubrieken is de optie Nu kopen slechts beschikbaar totdat iemand een bod heeft geplaatst. De optie verdwijnt en het object wordt vervolgens verkocht aan de hoogste bieder.

Een beste voorstel doen

Bij sommige Nu kopen-aanbiedingen kun je een lagere prijs bieden. Voer de prijs in die je wilt betalen. De verkoper beslist vervolgens of hij je bod accepteert of een tegenvoorstel doet.

Een bod uitbrengen

Je kunt op een object in een veiling bieden door het bedrag dat je biedt in de aanbieding in te voeren. We laten het je weten als iemand meer biedt, zodat jij dan nogmaals kunt bieden.

Als je wilt voorkomen dat je wordt overboden, voer je het hoogste bedrag of het maximumbod in dat je wilt betalen. Ons automatisch biedsysteem verhoogt je bod stapsgewijs zodat jij de hoogste bieder bent, totdat je maximumbod wordt bereikt. Als iemand meer biedt dan jouw maximum, laten we je dat weten, voor het geval je nogmaals wilt bieden.

Bied alleen op objecten die je ook wilt kopen. Je kunt je bod meestal niet intrekken. Als je wint, moet je de verkoper betalen.

 

Meer weten:

Vond u deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor uw feedback! Klik voor meer hulp op Contact opnemen.