Dit hebben we gevonden voor 'Betalen voor objecten'

Je kunt op eBay voor objecten betalen met PayPal of een creditcard. Controleer voordat je biedt of koopt de aanbieding om te zien welke betalingsmethoden de verkoper accepteert.

Nadat je een aanbieding in veilingvorm hebt gewonnen of een object voor een vaste prijs hebt gekocht met Nu kopen, kun je voor je bestelling betalen. 

Controleer of wijzig je verzendgegevens wanneer je de transactie afhandelt en betaalt. Als je PayPal-rekening is gekoppeld aan je eBay-account hoef je alleen te bevestigen en te betalen. Als dat niet het geval is of als je geen PayPal-rekening hebt, kun je een andere betalingsmethode selecteren, zoals een creditcard. Vervolgens bevestig je je bestelgegevens en betaal je als bezoeker via PayPal. 

Je ontvangt een e-mail waarin wordt aangegeven dat je betaling is ontvangen en wanneer je object wordt verzonden.

Je kunt de afhandeling als volgt versnellen:

  • Je betalingsgegevens opslaan 
  • Elke keer met PayPal betalen 


Kopersbescherming

Wanneer je met PayPal betaalt, word je voor de volledige waarde van de meeste bestellingen beschermd, inclusief verzendkosten.  


Overige geaccepteerde betalingen

Voor objecten in bepaalde rubrieken (zoals Onroerend goed of rubrieken op eBay Motors) of objecten die worden opgehaald, kunnen verkopers ook Betalen bij ophalen, Onder rembours, bankoverschrijvingen, cheques, postwissels of andere betalingsservices accepteren. Met deze methoden wordt je echter niet beschermd.


Meer acties:


Meer weten:

Vond je deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor je feedback! Klik voor meer hulp op Contact opnemen.