Dit hebben we gevonden voor 'Betalen voor objecten'

U kunt objecten op eBay betalen met PayPal, een creditcard of een bankpas, en in sommige gevallen met Apple Pay of Google Pay. Controleer voordat u een bod plaatst of een object koopt welke betalingsmethoden worden geaccepteerd door naar het gedeelte Verzending en betalingen van de aanbieding te gaan.

Zodra u een aanbieding in veilingvorm hebt gewonnen of een object met een vaste prijs hebt gekocht via Nu kopen, kunt u uw bestelling betalen. 

Controleer of wijzig uw verzendgegevens tijdens de betaalprocedure. Als u met een kaart betaalt, moet u mogelijk een standaardbeveiligingsverificatie voltooien tijdens de betaling.

Als u een probleem ondervindt bij het gebruik van een creditcard of bankpas, gebruikt u mogelijk een oudere webbrowser die niet veilig genoeg is om betalingen te verrichten of uw betalingsmethoden te beheren. U moet dan uw browser bijwerken om het object te kunnen kopen.

We laten u per e-mail weten dat uw betaling is ontvangen en wanneer uw object wordt verzonden.


Overige geaccepteerde betalingsmethoden

Bij objecten die u persoonlijk moet ophalen, accepteren verkopers de betaling soms ook op het moment dat u langskomt.

Mogelijk ziet u tijdens de betaling verschillende opties voor de betalingsvaluta. Als u bijvoorbeeld in België woont en wilt betalen voor een object in de Verenigde Staten, ziet u wellicht de optie om in EUR of USD te betalen.

Als u in uw lokale valuta betaalt en deze verschilt van de valuta waarin het object is aangeboden, ziet u tijdens de betaling de wisselkoers en het totaalbedrag van de bestelling in uw lokale valuta. In het bevestigingsbericht met de bestelgegevens ziet u ook welke valuta u hebt gebruikt.


Meer weten?

Vond u deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor uw feedback! Klik voor meer hulp op Contact opnemen.