Dit hebben we gevonden voor 'Betalen voor objecten'

Je kunt op eBay voor objecten betalen met PayPal of een creditcard en in sommige gevallen met Apple Pay of Google Pay. Controleer voordat je biedt of koopt welke betalingsmethoden de verkoper accepteert door naar het gedeelte Verzending en Betalingen te gaan in de aanbieding.

Nadat je een aanbieding in veilingvorm hebt gewonnen of een object voor een vaste prijs hebt gekocht met Nu kopen, kun je voor je bestelling betalen. 

Controleer of wijzig je verzendgegevens wanneer je de transactie afhandelt en betaalt. Als je met een kaart betaalt, kan het zijn dat je bij de betaling een standaard beveiligingsverificatie moet uitvoeren.

Als je moeilijkheden ondervindt bij het betalen van een object met een creditcard of bankpas, gebruik je mogelijk een oudere webbrowser die niet veilig genoeg is voor het verrichten van betalingen of het beheren van uw betaalmethoden. Je zult je browser moeten upgraden om het object te kunnen kopen.

Je ontvangt een e-mail waarin wordt aangegeven dat je betaling is ontvangen en wanneer je object wordt verzonden.


Overige geaccepteerde betalingen

Voor objecten in bepaalde rubrieken (zoals Onroerend goed of rubrieken op eBay Motors) of objecten die worden opgehaald, kunnen verkopers ook Betalen bij ophalen, Onder rembours, bankoverschrijvingen, cheques of postwissels.


Meer weten:

Vond je deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor je feedback! Klik voor meer hulp op Contact opnemen.